top of page
tafellinnenkopie.png
clean Bed

Linnen verhuur

Binnen Wasserij de Beek draagt Wasco-Lin zorg voor het linnenverhuur. Dit bedrijf is ontstaan doordat naast het reinigen van textiel er ook een grote vraag is naar linnenverhuur. Door jarenlange ervaring beschikt Wasco-Lin over een ruime kennis als het gaat om verhuren, reinigen en inkopen van textiel. Hierdoor zijn we een uitstekende partner voor horeca en recreatie in heel Nederland.

 

U kunt bij ons als klant terecht voor huur of verkoop van een breed en diep assortiment textiel en sanitaire hygiëne. In principe kan elk gewenste soort textiel geleverd worden, waaronder bedlinnen, badlinnen, tafellinnen, bedrijfskleding, inloopmatten, toilethygiëne etc. Wij kunnen er voor zorgen dat uw linnenpakket compleet naar wens van uw bedrijf wordt afgestemd.

 

Alvorens u de uiteindelijke beslissing over aankoop of huur van textiel maakt, kan Wascolin indien gewenst een producttest uit voeren. Dit kan eventueel ook na ontvangst van de offerte voor u verzorgd worden en geschiedt uiteraard kosteloos. Deze extra dienstverlening van verkoop of verhuur van linnen geeft Wasco-lin en haar klanten altijd de zekerheid met betrouwbare en een beproefde kwaliteit textiel te werken. Ook profiteert de klant mee van de kwantiteits- en kwaliteitsvoordelen die Wasco-lin bij haar leveranciers geniet.

 

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over het bedrijf en de producten. 

 

Indien gewenst kunnen wij bij u langs komen om u te informeren.

bottom of page